EtusivuTietotekniikkaRakentaminenYhteystiedotYhteystiedotYhteystiedot
Gekko Oy:n rakennustoiminta käynnistyi enemmän tai vähemmän sattumalta vuonna 2005. Taustalla oli talon rakentaminen eli paras mahdollinen rakennuskoulu jossa tulee opittua kaikki mahdolliset virheet joihin ensirakentajat aina törmäävät. Pienellä organisoinnilla ja perinteisten toimintatapojen muutoksella sain jotain järkeä alalle - ja pian pystyin jo antamaan uusille rakentajille vinkkejä miten välttää pahimmat karikot.

Seuraavina vuosina Gekon rakennustoiminta kasvoi merkittävästi ja nykyisin työntekijöitä on jo tusinan verran. Viime vuosina myös rakennusmateriaalin tuonti Virosta suoraan asiakkaille (ilmen ahnetta tukkuporrasta) on kasvanut merkittävästi. Gekolla on omat rakennustelineet, oma kuorma-auto, kaikki omat välineet ja laitteet eli kun lupaamme tehdä jotain, aikataulumme pitää (säävarauksella) koska emme ole riippuvaisia muista toimittajista.

Gekolla on neljän miehen tiimi joka keskittyy vain julkisivurappauksiin, mutta tämän lisäksi vuokraamme työvoimaa kaikkiin eri rakennuksen osa-alueisiin. Edullisuus ja kustannustehokkuus mutta laadusta tinkimättä voisi sopia firman motoksi (vaikka onkin aika klisee)