EtusivuTietotekniikkaRakentaminenYhteystiedotYhteystiedotYhteystiedot
Heti alkuun todettakoon että kuvissa näkyvillä nörteillä ei ole mitään tekemistä Gekko Oy:n IT-palveluiden kanssa. Onneksi, sillä liian usein asiakkaille tulee tunne että pitäisi olla mukana Finnish-Nerdish-Finnish -sanakirja. Lähkökohtana on asiakkaan tarve ja siihen tehtävä räätälöity ratkaisu - ei valmisohjelma jota tuputetaan puoliväkisin käyttöön.
Gekko Oy:ssä lähdetään siis liikkeelle asiakkaan näkökulmasta ja vasta sen jälkeen päätetään mikä on paras toteutustapa ja teknologia. Pääasiallisena sovellusalustana käytämme Lotus Notes Dominoa, ja Gekolla on myös serverihotelli ulkoistettuja tietokantoja varten. Olemme nimenomaan erikoistuneet dynaamisiin ja interaktiivisiin webbisovelluksiin ja asiakkaiden joukossa on useita suomalaisia suurfirmoja.

Gekko Oy on kehittänyt myös valmistuotteita kuten neuvotteluhuoneiden ja tarjoilutilausten varausjärjestelmä, joka on käytössä n. 40 Business Parkissa ympäri Suomea. Yrityksen pääohjelmoijalla on 15 vuoden kokemus tietokantapohjaisista webbisovelluksista ja eri yrityksille tehtyjen sovellusten kokonaismäärä on yli 300.

Viime aikoina Gekko on panostanut myös tekstiviestipohjaisiin järjestelmiin.